Serving 4 servering
Varighed 25 MIN
Sværhedsgrad Intermediate

Ingredienser

2 pakke Sensational Burger
8 mini hamburgerboller
8 skiver vegansk ost
1 rødløg
2 tomater og nogle cherrytomater
4 mini agurker
2 avocadoer
1 mango
1 rød peberfrugt
1 jalapeno
Lidt salat
En flok koriander
Saucer efter dine præferencer: ketchup, mayonnaise, BBQ, pesto, yoghurt-hvidløgsmayonnaise osv.
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

burger platte

Denne veganske burger anretning lavet med Hälsans Kök Sensational Burger er perfekt til deling! Del den med hele familien eller vennerne til diverse anledninger. Den er nem og hurtig at lave og kan tilpasses til dine gæsters forskellige smagspræferencer. Velbekomme!

Tilberednings instruktioner

1. Skær grøntsager og steg burgerbøffer

Skær løg og peberfrugt i tynde ringe og tomater, agurker, mango og avocado i skiver. Anret det hele med salat og ost på et stort skærebræt og tilsæt saucerne i skåle. Skær og rist bollerner kort. Når det hele er klar, kan du grille eller stege Sensational Burger på en pande efter anvisningen på pakken.

2. Severingsforslag til en børne burgeren

Smør den nederste halvdel af den ristede hamburgerbolle med mayonnaise, top med salat, en hamburger og en skive (vegansk) ost. Dæk med tomat- og agurkeskiver. Hæld ketchup ovenpå og tag hatten på.

3. Severingsforslag til krydrede miniburgere til voksne

Smør den nederste halvdel af den ristede hamburgerbolle med røget paprikamayonnaise. Top med salatblade, hamburger, rødløg og skiver af rød og jalapenopeber. Hæld BBQ sauce på toppen og sæt hatten på.

4. Severingsforslag til arabisk-inspirerede miniburgere til voksne

Smør den nederste halvdel af den ristede hamburgerbolle med yoghurt-hvidløgsmayonnaise. Top med salat, hamburger, mangoskiver, avocado, løgringe og røde peberskiver. Hæld yoghurt-hvidløgssauce ovenpå, pynt med koriander og læg hatten på.

chef_cooking

MADLAVNINGSTIPS

Tips til stop spild af mad
Brug rester af grøntsager i en salat eller pastaret dagen efter for at undgå madspild.
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
40.2 gram
Energi
565 kilokalorier
Fedtstoffer
30.7 gram
Protein
33.2 gram