Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Vegan Balls Sub Sandwich

Vegan Balls Sub Sandwich

Serving 2 servering
Varighed 35 MIN
Sværhedsgrad Let

Ingredienser

180 gram Hälsans Kök Plant-based Balls
400 gram knuste, dåsetomater
50 gram rucola, rå
6 gram løg, rå
3 gram hvidløg, rå
102 gram PEPPERIDGE FARM, 100% hamburgerboller med fuld hvede
14 gram Olie, oliven, salat eller madlavning
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Vegan Balls Sub Sandwich

Forkæl dig selv med den ultimative veganske komfortmad med vores Vegan Balls Sub Sandwich. Med sin kombination af solide teksturer og læskende smag er denne sandwich et tilfredsstillende valg til frokost eller middag, hvilket beviser, at veganske måltider kan være både lækre og mættende.

Tilberednings instruktioner

1. Svits saucen

Pil, hak og steg løg og hvidløg i lidt olivenolie til det er gennemsigtigt. Tilsæt de hakkede tomater. Bring det i kog og lad det simre i cirka 15 minutter.

2. Kog de veganske kugler

Kog de veganske kugler efter anvisningen på pakken og bland dem med tomatsaucen.

3. Forbered bollerne

Skær bollerne i skiver på langs og rist de afskårne sider i en varm stegepande.

4. Server på bollen og nyd!

Hæld frikadellerne med sauce på bollerne og pynt med en håndfuld rucola.

chef_cooking

MADLAVNINGSTIPS

Pynt:
Også god med revet (vegansk) ost
Næringsindhold

Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
52.7 gram
Energi
361.2 kilokalorier
Fedtstoffer
5.9 gram
Protein
25.9 gram