Forvarm ovnen til 200 ℃. Klip løvet af cirka 1 cm over rødderne. Vask dem og halver de store gulerødder på langs, så gulerødderne bliver cirka lige store. Fordel dem på en bageplade og dryp med olivenolie og drys med salt og peber
Ingredienser
Sprød Vegansk Schnitzel Bowl
Til en nem vegetarisk nærende frokost har vi den perfekte opskrift: En skål fuld af grøntsager og Hälsans Kök Vegansk Schnitzel.
Tilberednings instruktioner
Rist gulerødderne i ca. 20 min, indtil de er møre og får let farve. Kog imens quinoaen efter anvisning på pakken. Skær agurk og radiser i skiver.
Hak myntebladene fint og bland med yoghurten. Tilsæt lidt salt og peber efter smag.
Hæld quinoaen i 'skålene' og del grøntsagerne, salaten og hummusen indeni. Imens steges schnitzlen på panden efter anvisningen på pakken. Drys med grofthakkede valnødder og server med yoghurtsaucen.
Hæld quinoaen i 'skålene' og del grøntsagerne, salaten og hummusen indeni. Imens steges blomkålsschnitzlen på panden efter anvisningen på pakken. Drys med grofthakkede valnødder og server med yoghurtsaucen.