Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Crispy Cauliflower Schnitzel Bowl

Sprød Vegansk Schnitzel Bowl

Serving 2 servering
Varighed 20 MIN
Sværhedsgrad Let

Ingredienser

186 gram Hälsans Kök Schnitzel
1 bundt gulerødder
1 bundt radiser
75 g salat
1/4 agurk
1 citron
150 g quinoa
2 spsk naturel hummus
3 spsk vegansk yoghurt
1 håndfuld valnødder
1 kvist mynte
2 spsk olivenolie
Salt og peber
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Sprød Vegansk Schnitzel Bowl

Til en nem vegetarisk nærende frokost har vi den perfekte opskrift: En skål fuld af grøntsager og Hälsans Kök Vegansk Schnitzel.

Tilberednings instruktioner

1. Forbered gulerødderne

Forvarm ovnen til 200 ℃. Klip løvet af cirka 1 cm over rødderne. Vask dem og halver de store gulerødder på langs, så gulerødderne bliver cirka lige store. Fordel dem på en bageplade og dryp med olivenolie og drys med salt og peber

2. Rist gulerødderne, kog quinoaen og skær grøntsagerne i skiver

Rist gulerødderne i ca. 20 min, indtil de er møre og får let farve. Kog imens quinoaen efter anvisning på pakken. Skær agurk og radiser i skiver.

3. Forbered yoghurtsaucen

Hak myntebladene fint og bland med yoghurten. Tilsæt lidt salt og peber efter smag.

4. Begynd at samle skålene og kog schnitzlen

Hæld quinoaen i 'skålene' og del grøntsagerne, salaten og hummusen indeni. Imens steges schnitzlen på panden efter anvisningen på pakken. Drys med grofthakkede valnødder og server med yoghurtsaucen.

5.

Hæld quinoaen i 'skålene' og del grøntsagerne, salaten og hummusen indeni. Imens steges blomkålsschnitzlen på panden efter anvisningen på pakken. Drys med grofthakkede valnødder og server med yoghurtsaucen.

Næringsindhold

Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
66.2 gram
Energi
680 kilokalorier
Fedtstoffer
36 gram
Protein
25.6 gram