Forvarm ovnen til 180ºC.
Ingredienser
160 gram Hälsans Kök Filét Pieces
400 g squash uden skind
200 g kogte linser
125 g sojayoghurt
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
Rosmarin
Salt
Sort peber
Bagt squash med veganske "kylling" filetstykker
Leder du efter en hurtig og nem opskrift, der stadig vil blæse dine smagsløg? Denne bagte squash med 5 ingredienser med veganske filetstykker er lavet til dig.
Tilberednings instruktioner
1. Forvarm ovnen
2. Bag squashen
Skær græskarret i almindelige stykker. Læg dem på en bageplade, tilsæt en spiseskefuld olivenolie, salt og peber efter smag og bland. Bages i 15 minutter under omrøring halvvejs gennem tilberedningen.
3. Bag filetstykkerne
Tilsæt rosmarin- og Hälsans Kök-filetstykkerne og bag dem i yderligere 10 minutter, mens du vend dem halvvejs igennem tilberedningen.
4. Forbered yoghurtsaucen
Bland imens sojayoghurten med revet hvidløg, den resterende spiseskefuld olie, en knivspids salt og peber.
5. Tallerken op og nyd
Server linserne og bagte squash med de grillede stykker ovenpå. Smag til med yoghurtsauce.
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
51.6 gram
Energi
496.9 kilokalorier
Fedtstoffer
19.6 gram
Protein
31.3 gram