Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Baked Squash with Filet Pieces

Bagt squash med veganske "kylling" filetstykker

Serving 2 servering
Varighed 44 MIN
Sværhedsgrad Let

Ingredienser

160 gram Hälsans Kök Filét Pieces
400 g squash uden skind
200 g kogte linser
125 g sojayoghurt
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
Rosmarin
Salt
Sort peber
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Bagt squash med veganske "kylling" filetstykker

Leder du efter en hurtig og nem opskrift, der stadig vil blæse dine smagsløg? Denne bagte squash med 5 ingredienser med veganske filetstykker er lavet til dig.

Tilberednings instruktioner

1. Forvarm ovnen

Forvarm ovnen til 180ºC.

2. Bag squashen

Skær græskarret i almindelige stykker. Læg dem på en bageplade, tilsæt en spiseskefuld olivenolie, salt og peber efter smag og bland. Bages i 15 minutter under omrøring halvvejs gennem tilberedningen.

3. Bag filetstykkerne

Tilsæt rosmarin- og Hälsans Kök-filetstykkerne og bag dem i yderligere 10 minutter, mens du vend dem halvvejs igennem tilberedningen.

4. Forbered yoghurtsaucen

Bland imens sojayoghurten med revet hvidløg, den resterende spiseskefuld olie, en knivspids salt og peber.

5. Tallerken op og nyd

Server linserne og bagte squash med de grillede stykker ovenpå. Smag til med yoghurtsauce.

Næringsindhold

Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
51.6 gram
Energi
496.9 kilokalorier
Fedtstoffer
19.6 gram
Protein
31.3 gram