Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Crispy Salad with Green Apple, Chickpeas and Vegan Schnitzel

Sprød salat med grønt æble, kikærter og vegansk schnitzel

Serving 2 servering
Varighed 15 MIN
Sværhedsgrad Let

Ingredienser

180 gram Hälsans Kök Schnitzel
75 g rucola
2 færdigkogte (færdiglavede) rødbeder
1 lille rødløg
1 lille dåse (140 g drænet) kikærter
1 (grønt) æble
Dressing: Olivenolie, citronsaft eller eddike efter eget valg (f.eks. balsamico)
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Sprød salat med grønt æble, kikærter og vegansk schnitzel

Sprød salat med grønt æble, kikærter og Hälsans Köks veganske schnitzel. Forfriskende, syrlig og velsmagende. Perfekt til et let og velsmagende måltid!

Tilberednings instruktioner

1. Forbered grøntsagerne til salaten

Pil og skær løget i tynde skiver. Vask æblet og skær det i skiver eller stykker. Skyl rødbederne og skær dem i stykker og dræn kikærterne.

2. Tilsæt dressingen

Bland æblet med rødbeder, kikærter og løg i en skål. Smag til med salt, peber, olivenolie og balsamicoeddike. Fordel ruccolaen mellem 2 tallerkener og hæld grøntsagsblandingen over.

3. Kog schnitzlen og server!

Kog schnitzlen til den er sprød og brun efter anvisningen på pakken. Skær i strimler og fordel over salaten.

Næringsindhold

Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
52.2 gram
Energi
474.6 kilokalorier
Fedtstoffer
20.3 gram
Protein
21.9 gram