Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Vegetable balls Garden Gourmet

Kegle med grøntsagskugler og grønt

Serving 4 servering
Varighed 14 MIN
Sværhedsgrad Let

Ingredienser

400 gram Hälsans Kök Plant-based Balls
100 g frisk babyspinat, vasket
150 g revet gulerødder
150 g rødkål
10g havekarse
300 g hummus
4 fladbrød
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Kegle med grøntsagskugler og grønt

Leder du efter en vegetarisk og super nem street food opskrift? Med Hälsans Kök plantebaserede kugler og denne vegetariske kegle kan du glæde alle smagsløgene rundt om bordet uden at bruge timer på at lave mad!

Tilberednings instruktioner

1. Hälsans Kök Grøntsagskugler

Steg Hälsans Kök grøntsagskuglerne i en stegepande med lidt olie til de er gennemvarme eller følg anvisningerne bag i ovnen.

2. Form keglen

Lav en fladbrødskegle ved at bruge en skarp kniv til at skære i fra den ene kant til midten, fold fladbrødet til en kegleform og fastgør med et spyd.

3. Pynt keglen

Fyld koglen med spinat, gulerødder og kål, hæld hummusen i og hæld 6 eller 7 kugler ovenpå. Pynt med lidt havekarse og server straks, når den er varm! God fornøjelse !

Næringsindhold

Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
52.2 gram
Energi
478.3 kilokalorier
Fedtstoffer
16 gram
Protein
30.1 gram