Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ny Hälsans Kök Crispy Mini Filet

What's new

Lille i størrelse, stor i smag

Har du lyst til en sprød knasende knas? Vil du sætte tænderne i noget saftigt? Vi hører dig! Mød vores nye sensationelt velsmagende Crispy Mini Filet. Denne alsidige og lækre plantebaserede filet er en velsmagende bid til ethvert måltid. Det er derfor, vi kalder det Plant-Based Perfection. Lad os nu se på, hvad der er nyt.

Vær kreativ med vores sensationelle produkter

Vores nye Sensational Crispy Mini Filet er den seneste tilføjelse til vores Hälsans Kök-sortiment. Vi har allerede mange forskellige produkter, og nu har vi Crispy Mini Filet, som kan inspirere dig til at lave de lækreste vegetariske og veganske retter, du kan forestille dig. Vi ved, at du kan lide at prøve nye ting, så lad din kreativitet få frit løb, og begynd at lave mad!

Lavet med en knivspids kærlighed og alle de rigtige ingredienser

Crispy Mini Filet beviser, at det er muligt at kombinere en lækker oplevelse med god ernæring. Vores nye Crispy Mini Filet er lavet af plantebaserede ingredienser og har et højt proteinindhold. Samtidig er det en rig kilde til værdifulde fibre.

Paneret til perfektion og uimodståelig i alle retter

Crispy Mini Filet er sprød på ydersiden og saftig indeni. Desuden er den klar på få minutter, så du kan lave noget lækkert mad selv på de travleste dage. Fileten er perfekt som en afbalanceret snack, med en salat til frokost eller hvorfor ikke i en taco til aftensmad. Og så er den helt vegansk. Hvad med en god plantebaseret oplevelse?

Du kan tilberede vores minifil i mange forskellige retter og køkkener. Den fungerer fantastisk i en pokebowl, på en wrap og endda med en lækker dip-sauce. Gå ud og oplev selv den nye Crispy Mini Filet, og find din yndlingsopskrift nedenfor