Skip to main content
Ingredienser

Filét stykker

UDSIGT Læs
  • 4 Portioner

  • 5 - 5 Minutter

Allergener: Soja

Filét stykkerne er et vegansk alternativ til kylling og er en god basis for forskellige retter. Eksempelvist i en wok med friske grøntsager eller i en pasta.

Product Info

Tilberedning

Stegepande

Optø Filét stykkerne. Varm lidt olie på middelvarme i en stegepande. Steg Filét stykkerne i ca. 5 minutter til de har fået en gyldenbrun farve

Ingredienser

Ingredienser: vatten/vann, koncentrerat/konsentrert/konsentreret SOJA-/SOYA PROTEIN (32 %), olja/olje (raps), vinäger/eddike/eddik, jästextrakt/gjær-/gærekstrakt, salt, aromer/aromaer.

Produktinformation

Indeholder: Soja

Kan indeholde: Gluten (hvede), Selleri, Sennep, Sesamfrø, Æg.

Serveringstip

Server Filét stykkerne i en asiatisk wok, gryderet eller en salat. Vores Filét stykker giver utroligt mange muligheder!

Næringsindhold

Næringsinformation per 100g Pr. portion %RI*
Energi
631 kJ
506 kJ
6%
Energi
151 kcal
121 kcal
6%
Fedt
4,7 g
3,8 g
5%
heraf mættede fedtsyrer
0,4 g
0,3 g
2%
Kulhydrater
1,2 g
1,0 g
1%
Fiber
5,9 g
4,7 g
Protein
23 g
18 g
36%
Salt
1,4 g
1,1 g
19%

*RI Reference Intakes of an average adult (8400 kJ / 2000 kcal)

UDSIGT Læs