Skip to main content
Hverdagsfavoritter

Veganske boller

UDSIGT Læs
  • 4 Portioner

  • 8 - 9 Minutter

  • 6 - 8 Minutter

Allergener: Gluten, Soja

Vores veganske boller er fremstillet på en base af soja- og hvedeprotein og værdsættes af både store og små. Passer lige godt til pasta som til grillspyd.

Product Info

Tilberedning

Ovn

Opvarm ovnen til 200 grader. Læg bollerne i et let smurt ovnfast fad, og varm i midten af ovnen i 8-9 minutter. Vend, når halvdelen af tiden er gået.

Stegepande

Varm lidt olie på middel varme i en stegepande. Læg bollerne på panden, og steg i 6-8 minutter. Vend af og til.

Ingredienser

Ingredienser: Rehydrerat SOJA-/SOYAPROTEIN (47%), vatten/vann, rehydrerat VETE-/HVETE-/HVEDEPROTEIN (14%), vegetabilisk olja/olje (solros/ solsikke, raps i varierande proportion), majsstärkelse/maisstivelse/majsstivelse, stabiliseringsmedel/stabilisator (metylcellulosa, karragenan, guarkärnmjöl/guarkjernemel/guargummi), salt, lök-/løk-/løgpulver, proteinhydrolysat (VETE/HVETE/HVEDE), maltextrakt (KORN/BYGG/ BYG), jästextrakt/gjær-/gærekstrakt, rödbets-/rødbete-/rødbederpulver, vitlök-/hvitløks-/hvidløgspulver, kryddor/krydder/krydderi, aromer/aroma.

Produktinformation

Indeholder: Soja, Gluten (hvede).

Kan indeholde: Selleri, Sennep, Sesamfrø, Æg.

Serveringstip

Bollerne er fremragende til spaghetti og pastasovs.

Næringsindhold

Næringsinformation per 100g Pr. portion %RI*
Energi
735 kJ
515 kJ
6%
Energi
175 kcal
123 kcal
6%
Fedt
5,0 g
3,5 g
5%
heraf mættede fedtsyrer
0,6 g
0,4 g
2%
Kulhydrater
10 g
7,0 g
3%
heraf sukkerarter
1,0 g
0,7 g
1%
Fiber
5,0 g
3,5 g
Protein
20 g
14 g
28%
Salt
1,4 g
0,98 g
16%

*RI Reference Intakes of an average adult (8400 kJ / 2000 kcal)

Rød linsesuppe med veganske boller
UDSIGT Læs