Skip to main content
Grøntsagsgodt

Spinat & Osteburger

UDSIGT Læs
  • 2 Portioner

  • 12 - 15 Minutter

  • 8 - 10 Minutter

Allergener: Æg, Gluten, Laktose

Product Info

Tilberedning

Ovn
Opvarm ovnen til 180 grader. Læg spinat- & ostebøfferne i et let smurt ovnfast fad, og varm i midten af ovnen i 12-15 minutter. Vend, når halvdelen af tiden er gået.

Stegepande
Varm lidt olie på middel varme i en stegepande. Læg spinat- & ostebøfferne på panden, og steg i 8-10 minutter. Vend af og til.

Ingredienser

Ingredienser: spinat (23 %), ris, vegetarisk Gouda- og EdamOST (18 %), rasp (HVEDEMEL, vand, rapsolie, gær, salt, krydderier (paprika, gurkemeje)), vand, vegetabilsk olie (solsikke, raps i varierede proportion), HVEDEMEL, ÆGGEHVIDEPULVER, basilikum, eddike, ærtestivelse, ærtefiber, salt, majsstivelse, tørret dild, krydderier. KAN INDEHOLDE: SOJA, SESAMFRØ, SELLERI og SENNEP

Produkt information

Vores spinat- & osteburgere er en perfekt kombination af spinat med cremet vegetarisk ost og med et pift af basilikum.

Serveringstip

Server spinat- & ostebøfferne med en god couscous-salat.

Næringsindhold

Næringsinformation per 100g Pr. portion %RI*
Energi
959 kJ
863 kJ
10%
Energi
230 kcal
207 kcal
10%
Fedt
12 g
11 g
16%
heraf mættede fedtsyrer
4,5 g
4,1 g
21%
Kulhydrat
18 g
16 g
6%
heraf sukkerarter
0,6 g
0,5 g
1%
Kostfibre
4,9 g
4,4 g
-
Protein
10 g
9 g
18%
Salt
1,1 g
0,99 g
17%

*RI Reference Intakes of an average adult (8400 kJ / 2000 kcal)

UDSIGT Læs