Pil og skær løget i tynde skiver. Vask æblet og skær det i skiver eller stykker. Skyl rødbederne og skær dem i stykker og dræn kikærterne.
Ingredienser
180 gram Hälsans Kök Schnitzel
75 g rucola
2 færdigkogte (færdiglavede) rødbeder
1 lille rødløg
1 lille dåse (140 g drænet) kikærter
1 (grønt) æble
Dressing: Olivenolie, citronsaft eller eddike efter eget valg (f.eks. balsamico)
Sprød salat med grønt æble, kikærter og vegansk schnitzel
Sprød salat med grønt æble, kikærter og Hälsans Köks veganske schnitzel. Forfriskende, syrlig og velsmagende. Perfekt til et let og velsmagende måltid!
Tilberednings instruktioner
1. Forbered grøntsagerne til salaten
2. Tilsæt dressingen
Bland æblet med rødbeder, kikærter og løg i en skål. Smag til med salt, peber, olivenolie og balsamicoeddike. Fordel ruccolaen mellem 2 tallerkener og hæld grøntsagsblandingen over.
3. Kog schnitzlen og server!
Kog schnitzlen til den er sprød og brun efter anvisningen på pakken. Skær i strimler og fordel over salaten.
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
52.2 gram
Energi
474.6 kilokalorier
Fedtstoffer
20.3 gram
Protein
21.9 gram