Skip to main content

Rød linsesuppe med veganske boller

  • 4

  • 40 - 50 Min

  • 0 kcal

Indeholder: Gluten

Ingredienser

  • 1 pakke Sundhedens Køkken Boller
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 gult løg
  • 4 gulerødder
  • 2 hvidløg
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. spidskommen
  • 0.5 tsk. kanel
  • 0.25 tsk. chiliflager
  • 1 spsk. sojasovs
  • 300 g røde linser
  • 400 g tomater
  • 5 dl grøntsagsbouillon
  • havsalt og peber
  1. Skyl og hak gulerødder, løg og hvidløg
  2. Varm olivenolien i en passende stor gryde, og tilsæt løg, gulerod og hvidløg. Steg, indtil løgene er bløde. Tilsæt derefter alle krydderier, sojasovs og røde linser.
  3. Steg i yderligere 1 minut, og tilsæt derefter hakkede tomater og bouillon. Sænk varmen, og lad det simre i ca. 20-30 min.
  4. Mens suppen koger, steges de veganske boller i henhold til vejledningen på emballagen.
  5. Server suppen med veganske boller, yoghurt, hakket koriander, og pres lidt citron over.