Skip to main content

Pink Sensation Incredible Burger

  • 2

  • 20 - 25 Min

  • 0 kcal

Indeholder: Gluten, Laktose

Ingredienser

  • 1 pakke Hälsans Kök’s Incredible Burger - bøffer
  • 1 rødløg
  • 6 radiser
  • 1 lime
  • håndfuld rucola
  • håndfuld grønt salat
  • 0.5 fennikel med blade på
  • 0.5 æble
  • 3 spsk. mayonnaise
  • 2 burgerboller
  • 2 spsk. rødbede-pasta (se opskrift) eller brug rødbedehummus-pasta
  • salt og peber
  • estragon (valgfri)
  • ketchup

Fremgangsmåden: 

1. Skær løg og radiser til tynde skiver. Smag til med limesaft.

2. Forbered fennikel-‘slaw’; skær eller riv fennikel og æble og blend dem sammen med mayonnaise og hakket fennikel-top. Smag til med salt og peber. Blend resten af mayonnaisen med finthakket estragon. 

3. Rist burgerboller. Smør indersiderne rigeligt med rødbede-pasta. Læg salat og tilsæt estragon-mayonnaise på. 

4. Steg Hälsans Kök’s Incredible Burger -bøffer efter anvisning på pakken. 

5. Smør burgerboller med fennikel-slaw, rødløg, radiser og rucola. Tilsæt ketchup og extra estragon-mayonnaise og til sidst læg bolle-toppen på. 

 

Chef’s tips: Lad salaten trække i iskoldt vand nogle minutter - den bliver knasende sprød. 

 

Rødbede-pasta: 

Kog 2 rødbeder, 100 g kikærter og blend dem godt sammen med olivenolie til konsistensen er cremede. Smag til med salt, peber og citronsaft. Eventuelt kan du også tilføje en tsk. tahini (sesam-pasta).