Skip to main content

Incredible Burger Bowl

  • 2

  • 40 - 45 Min

  • 0 kcal

Indeholder: Sesam frø, Gluten

Ingredienser

  • 1 pakke Hälsans Kök’s Incredible Burger - bøffer
  • 2 søde kartoffler
  • en håndful af rucola
  • 100 g baby spinat
  • salt, pepper og fennikelfrø
  • olivenolie
  • 200 g (frosne) hestebønner (eller grønne bønner)
  • 0.25 af en lille rødkål
  • 100 g quinoa
  • 1 krukke kikærter (200 g drænet vægt)
  • 1 spsk. "raz el hanout" (eller andre krydderier som spidskommen, gurkemeje, ingefær)
  • 100 g tomater
  • 2 spsk. hummus
  • sorte sesamfrø
  • 2 spsk. granatæblekorn
  • 1 citron

Fremgangsmåden: 

1. Forvarm ovnen til 200 °C. Skræl og skær kartoflerne ud i både og læg på i en ovnfast fad. Hæld på olivenolie, salt, peber og fennikelfrø. Rist i ovnen ca. 15 minutter. 

2. Kog hestebønner for 1 minut. Skyl dem i koldt vand og pil skrællen af. Skær rødkål i tynde strimler on smag til med salt, peber og citronsaft. 

3. Skyl quinoa og kog i 2 dl vand til vanden damper.

4. Steg kikærterne i olie ca. 4 minutter og rør jævnligt. Tilføj raz el hanout - krydderi og steg lidt længere.

5. Steg Hälsans Kök’s Incredible Burger - bøffer efter anvisning på pakken.

6. Halvere tomaterne. Fordel quinoa og salat på tallerkner. Tilføj kartoflerne, rødkål, kikærter, hestebønner og rigeligt med hummus. Skær burger-bøffer i tykke strimler og læg dem på. Pynt med sesamfrø, granatæblekorn og citron skiver.