Skip to main content

Grillet Soja Chorizo på spyd

  • 4

  • 20 - 25 Min

  • 0 kcal

Indeholder: Gluten

Ingredienser

  • 1 pakke Sundhedens Køkken Soja Chorizo
  • 0.5 ananas
  • 4 dl ris
  • koriander
  • 3 dl yoghurt naturel
  • 0.5 olivenolie
  • 0.5 citronsaft
  1. Lad pølsen tø op ved rumtemperatur i ca. 15 minutter.
  2. Kog risene i henhold til vejledningen på emballagen.
  3. Forbered dressingen: Bland yoghurt, olivenolie og citronsaft sammen, og stil køligt.
  4. Forbered ananassen, og del pølse og ananas i lige store stykker. Sæt ananas og pølsestykkerne på spyd, og læg dem derefter på grillen.
  5. Server spyddene med ris, yoghurtdressing, og drys grofthakket koriander over.