Skip to main content

Hälsans Kök lancerer vego-pølse til grillen

Nu er der nyt på grill-fronten for dem, der elsker at grille, og som samtidig gerne vil spise mindre – eller slet ikke noget – kød. For Hälsans Kök lancerer nu en plantebaseret pølse, der ser ud, smager som og tilberedes som en kødpølse. Den er sojabaseret og kommer i to varianter: Sensational Sausage, som er en bratwurst-type, og Sensational Chorizo.

Begge er velegnede til grill. Pølsen har desuden et mindre klimaaftryk end en traditionel kødpølse, og emballagen er fuldt genanvendelig.

Flere og flere mennesker forsøger at finde nye måder at spise protein på for at reducere deres miljøpåvirkning. For mange er det imidlertid vanskeligt at ændre deres spisevaner, da kød er et så almindeligt træk ved måltiderne. Hälsans Kök har til formål at hjælpe folk med at reducere deres kødforbrug uden at skulle gå på kompromis med smagen.

Hälsans Kök Sensational Sausage er lavet af de fineste ingredienser som soja, rødbeder, gulerødder, peber, raps og kokosnøddeolie. Derudover er skindet plantebaseret og lavet af alger. I modsætning til traditionelle urtepølser er Hälsans Kök Sensational Sausage rå og ikke forkogt. Det betyder, at du kan grille eller stege pølsen på den klassiske måde, og at den bliver saftig og med en typisk tyggemodstand som en kødpølse.

Ny emballage er lavet til genbrug
Hälsans Kök Sensational Sausage er et godt alternativ til en kødpølse, da hver pølse indeholder 13 gram plantebaseret protein og er en kilde til fibre.

Hälsans Kök Sensational Sausage lanceres i en pakke, der let kan genanvendes. Emballagen er lavet af PEFC-certificerede holdbare papirfibre, og plastbakken er gennemsigtig med en ny slags plastfolie, der kan genanvendes 100 procent. Hälsans Kök opfordrer også aktivt sine forbrugere til at genbruge deres emballage.

Hälsans Kök Sensational Sausage og Sensational Chorizo sælges i en pakke med to pølser på 90 g og fås i første omgang i Bilka, nemlig.com og Meny.