Havegourmet sensationelle marinerede stykker - italiensk stil

Lækre veganske wraps med Filet Pieces

2 servering
20 MIN
Intermediate

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
1 squash
salt og peber
50 g rucola
1 avocado
1 citron
1 tomat
2 spsk tørrede tomater i olie
1 spsk pinjekerner
2 "piadine" wraps
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

1. Skær og grill squash

Skær sqaush i diagonale skiver. Bland dem med lidt olie og smag til med salt og peber. Grill dem på begge sider i grillpanden ved middel varme, indtil der kommer grillstriber.

2. Skær tomat og avocadoen

Skær tomaten i tern og de tørrede tomater i mindre stykker. Halver avocadoen, fjern stenen, pil skindet af, skær den i stykker og drys med citronsaft.

3. Steg Hälsans Kök Filet Pieces

Steg Hälsans Kök Filet Pieces i lidt olie i en stegepande efter anvisningen på pakken. Kom kort piadinerne i grillpanden for at varme dem op.

4. Saml din wrap og server!

Fordel rucolaen over midten af piadinerne og del derefter avocado, tomat, squash, marinerede stykker og tørrede tomater over.

Næringsindhold
Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
50.4 gram
Energi
646.5 kilokalorier
Fedtstoffer
30.4 gram
Protein
43.9 gram