One-Pan Pearl Couscous med gulasch

One-Pan Pearl Couscous 'Gullasch '

4 servering
30 MIN
Let

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök plant-based balls
200 g perlecouscous
2 røde og 1 grøn peberfrugt
1 stort løg
1 fed hvidløg
700 ml grøntsagsbouillon
2 dåser hakkede tomater (ca. 400 gram hver)
et skvæt (vegansk) fløde
2 tsk røget paprika
et lille bundt persille (til pynt)
olie til stegning
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

1. Skær og steg løg, hvidløg og peberfrugt

Skær løget i halve ringe og hak hvidløget. Skær peberfrugten i strimler. Steg det hele i en gryde i cirka 10 minutter i rigeligt olie, drys med paprikapulveret og steg forsigtigt i et par minutter mere.

2. Bring vand i kog med couscous og bouillon

Tilsæt couscous og bouillon og bring det i kog. Lad det simre i cirka 8 minutter, indtil couscousen netop er kogt.

3. Tilsæt de vegetariske kugler og hakkede tomater

Tilsæt kuglerne i og tilsæt de hakkede tomater. Bring det i kog og lad det simre i cirka 5-10 minutter til kuglerne er helt varme.

4. Smag til med krydderier og fløde

Smag til med (evt.) salt og peber. Rør et skvæt fløde i gullaschen og drys med grofthakket persille.

Næringsindhold
Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
56.5 gram
Energi
394.6 kilokalorier
Fedtstoffer
8.6 gram
Protein
23.6 gram