MEXICANSKE TORTILLAS MED FILÉT PIECES

4 servings Serving
15 MIN Varighed
Let Sværhedsgrad

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Filét Pieces (320g)
125 g kidneybønner (fra dåse)
125 g dåsemajs
1 avocado
2 røde peberfrugter
2 tomater
4 gulerodstortillaer (eller anden vegetabilsk tortilla)
100 ml crème fraîche
1 spsk cajun krydderier
En håndfuld frisk koriander
3 spsk plantebaseret olie
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Bland olien med cajunkrydderiet og mariner Filét Pieces. Varm en pande og steg dem i henhold til instruktionerne på pakken, indtil de er gyldenbrune.

Hæld vandet fra bønner og majs. Vask de friske grøntsager og skær dem i tern. Bland grøntsagerne med majsen.

Varm tortillas i henhold til instruktionerne på pakken.

Varm bønnerne med Filét Pieces de sidste par minutter.

Dæk halvdelen af en tortilla med blandingen af cajun-marinerede Filét Pieces og bønner og top med grøntsagerne. Pynt med en god klat crème fraîche og koriander og fold tortillaen som du ønsker.