fa7664275c39dd0755088ea389641e35_180222_Filet_Pieces_Mexican_tortilla_x2500.jpg

MEXICANSKE TORTILLAS MED FILÉT PIECES

4 servering
15 MIN
Let

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Filét Pieces (320g)
125 g kidneybønner (fra dåse)
125 g dåsemajs
1 avocado
2 røde peberfrugter
2 tomater
4 gulerodstortillaer (eller anden vegetabilsk tortilla)
100 ml crème fraîche
1 spsk cajun krydderier
En håndfuld frisk koriander
3 spsk plantebaseret olie
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

1. Mariner og steg dine Filet Pieces

Bland olien med cajunkrydderiet og mariner Filét Pieces. Varm en pande og steg dem i henhold til instruktionerne på pakken, indtil de er gyldenbrune.

2. Skær grøntsagerne

Hæld vandet fra bønner og majs. Vask de friske grøntsager og skær dem i tern. Bland grøntsagerne med majsen.

3. Varm tortillabrødene

Varm tortillas i henhold til instruktionerne på pakken.

4. Tilføj Filet Pieces

Varm bønnerne med Filét Pieces de sidste par minutter.

5. Saml og server!

Dæk halvdelen af en tortilla med blandingen af cajun-marinerede Filét Pieces og bønner og top med grøntsagerne. Pynt med en god klat crème fraîche og koriander og fold tortillaen som du ønsker.

Næringsindhold
Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
45.6 gram
Energi
602.3 kilokalorier
Fedtstoffer
35 gram
Protein
29 gram