MEXICANSKE TORTILLAS MED FILÉT PIECES

4 servings Serving
15 MIN Varighed
Let Sværhedsgrad

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Filét Pieces (320g)
125 g kidneybønner (fra dåse)
125 g dåsemajs
1 avocado
2 røde peberfrugter
2 tomater
4 gulerodstortillaer (eller anden vegetabilsk tortilla)
100 ml crème fraîche
1 spsk cajun krydderier
En håndfuld frisk koriander
3 spsk plantebaseret olie
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Bland olien med cajunkrydderiet og mariner Filét Pieces. Varm en pande og steg dem i henhold til instruktionerne på pakken, indtil de er gyldenbrune.

Hæld vandet fra bønner og majs. Vask de friske grøntsager og skær dem i tern. Bland grøntsagerne med majsen.

Varm tortillas i henhold til instruktionerne på pakken.

Varm bønnerne med Filét Pieces de sidste par minutter.

Dæk halvdelen af en tortilla med blandingen af cajun-marinerede Filét Pieces og bønner og top med grøntsagerne. Pynt med en god klat crème fraîche og koriander og fold tortillaen som du ønsker.

Nutritional Information
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Energi
602.25 Kilocalories
Kulhydrater
45.61 Grams
Protein
28.99 Grams
Fedtstoffer
34.96 Grams