SCHNITZEL SALAT MED BAGTE KARTOFLER, TOMATER OG AVOCADODRESSING

4 servings Serving
20 MIN Varighed
Let Sværhedsgrad

Ingredienser

4 stk Hälsans Kök Schnitzel (3 schnitzler i en pakke)
500 g skrællede baby kartofler
150 g vårsalat
400 g cherrytomater
1 avocado
1 citron
2 forårsløg
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
2 spsk mayonnaise
1 tsk sennep
Valgfrit: 1 tsk honning
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Kog babykartoflerne al dente og dræn. Halvér kartoflerne. Varm olien i en pande og steg kartoflerne gyldenbrune. Tilsæt finthaket hvidløg i sidste øjeblik.

Tilbered Hälsans Kök Schnitzels i henhold til instruktionerne på pakken.

Skyl vårsalaten, skær tomaterne i kvarte, skær løg i ringe og halvdelen af avocado i tern.

Til dressingen: bland den anden halvdel af avocado, saft af 1/2 citron, 2 spsk olivenolie, 2 spsk mayonnaise, 1 tsk sennep og honning efter smag med en stavblender.

Fordel salat, tomater og avocadotern over fire tallerkner, pynt med forårsløg og dryp med dressingen. Skær den anden halvdel af citronen i både og server den med schnitzel og stegte hvidløgskartofler.