d3b23376acbe5e9881e87730e90d6046_180104_Schnitzel_with_baked_baby_potatoes_with_tomato_salad_and_avocado_dressing.jpg

SCHNITZEL SALAT MED BAGTE KARTOFLER, TOMATER OG AVOCADODRESSING

Serving 4 servering
Varighed 20 MIN
Sværhedsgrad Let

Ingredienser

4 stk Hälsans Kök Schnitzel (3 schnitzler i en pakke)
500 g skrællede baby kartofler
150 g vårsalat
400 g cherrytomater
1 avocado
1 citron
2 forårsløg
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
2 spsk mayonnaise
1 tsk sennep
Valgfrit: 1 tsk honning
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

SCHNITZEL SALAT MED BAGTE KARTOFLER, TOMATER OG AVOCADODRESSING

Vegetariske schnitzler med bagte kartofler. En lækker og nem ret, som ikke går på kompromis med smagen. Velbekomme!

Tilberednings instruktioner

1. Kog kartoflerne

Kog babykartoflerne al dente og dræn. Halvér kartoflerne. Varm olien i en pande og steg kartoflerne gyldenbrune. Tilsæt finthaket hvidløg i sidste øjeblik.

2. Tilbered de vegetariske schnitzlerne

Tilbered Hälsans Kök Schnitzels i henhold til instruktionerne på pakken.

3. Vask og skær grøntsagerne

Skyl vårsalaten, skær tomaterne i kvarte, skær løg i ringe og halvdelen af avocado i tern.

4. Lav dressingen

Bland den anden halvdel af avocado, saft af 1/2 citron, 2 spsk olivenolie, 2 spsk mayonnaise, 1 tsk sennep og honning efter smag med en stavblender.

5. Saml og server!

Fordel salat, tomater og avocadotern over fire tallerkner, pynt med forårsløg og dryp med dressingen. Skær den anden halvdel af citronen i både og server den med schnitzel og stegte hvidløgskartofler.

Næringsindhold
Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
53.8 gram
Energi
570.9 kilokalorier
Fedtstoffer
27.9 gram
Protein
26.1 gram