Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
ce1a3341ff2e9d4b39ada5491367eeab_180124_Chicken_Style_Fillets_Fajitas.jpg

FAJITAS MED FILÉT PIECES

Serving 4 servering
Varighed 25 MIN
Sværhedsgrad Intermediate

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Filét Pieces
1 rød peber
1 gul peber
1 avocado
200 g dåsemajs
200 g salatblade
1 løg
100 g salsa
Korianderblade
1 lime
1 tsk olivenolie
Peber
Tortilla brød
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

FAJITAS MED FILÉT PIECES

Prøv denne lækre opskrift på nemme og vegetariske fajitas med det plantebaserede alternativ til kylling kaldet Filet Pieces.

Tilberednings instruktioner

1. Varm tortilla brødene

Forvarm ovnen til 180°C (160°C for varmluftsovn) . Læg tortilla brødene på et stort folieark. Anbring på et bageplade og varm i ovnen i 5-8 minutter.

2. Skær og steg peberfrugt og løg

Skær peberfrugterne i strimler og halvdelen af løget i ringe. Varm olien på en pande og steg langsomt peberfrugterne og løgene, indtil de begynder at karamellisere. Læg dem til side på en tallerken.

3. Steg Filet Pieces

Filét Pieces ristes på en pande indtil de er gyldenbrune (se evt. tilberedningsguide på emballage). Tilsæt de karamelliserede grøntsager og krydderiene og lade det hele stege i yderligere et minut.

4. Lav majssalsa

Lav en hurtig majssalsa - bland dåse majs med løgtern af det resterende halve løg, avocado og friskpresset limesaft. Drys korianderbladene over. Tilsæt peber efter smag.

5. Saml og server!

Læg alt i skåle eller tallerkener og stil på bordet hvor alle kan tage for sig og lave sin egen fajita!

Næringsindhold

Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
54.4 gram
Energi
482.7 kilokalorier
Fedtstoffer
17.7 gram
Protein
27.2 gram