FORÅRSSALAT MED GRILLED PIECES OG ASPARGES

2 servings Serving
10 MIN Varighed
Let Sværhedsgrad

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Grilled Pieces (180g)
1 stk. hovedsalat
1 bundt radiser
100 g sukkerærter
2 forårsløg
300 g grønne asparges
100 g yoghurt eller skyr naturel
2 spsk revet parmesanost
4 spsk olivenolie
1 tsk grov sennep
1 tsk tørret estragon
½ lime
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Vask salathovedet og hiv salatbladene af. Riv dem i grove stykker og fordel dem over 2 tallerkner.

Rengør radiserne, efterlad et stykke stilk og halver dem i længden. Kog en gryde med vand og kog sukkerærterne i 1 minut, dræn og skyl. Skær forårsløgene i ringe og øs alle grøntsagerne over salatbladene.

Varm en grillpande op. Steg først asparges med 2 spsk olie i 5 minutter. Efter halvdelen af tiden er gået tilsættes Grilled Pieces sammen med resten af olien.

Bland i mellemtiden yoghurt, parmesanost, sennep, tørret estragon og limesaft sammen til en dressing. Placer de Grilled Pieces og asparges på salaten og tilsæt dressingen. Velsmagende med brød til.