FORÅRSSALAT MED GRILLED PIECES OG ASPARGES

2 servings Serving
10 MIN Varighed
Let Sværhedsgrad

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Grilled Pieces (180g)
1 stk. hovedsalat
1 bundt radiser
100 g sukkerærter
2 forårsløg
300 g grønne asparges
100 g yoghurt eller skyr naturel
2 spsk revet parmesanost
4 spsk olivenolie
1 tsk grov sennep
1 tsk tørret estragon
½ lime
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Vask salathovedet og hiv salatbladene af. Riv dem i grove stykker og fordel dem over 2 tallerkner.

Rengør radiserne, efterlad et stykke stilk og halver dem i længden. Kog en gryde med vand og kog sukkerærterne i 1 minut, dræn og skyl. Skær forårsløgene i ringe og øs alle grøntsagerne over salatbladene.

Varm en grillpande op. Steg først asparges med 2 spsk olie i 5 minutter. Efter halvdelen af tiden er gået tilsættes Grilled Pieces sammen med resten af olien.

Bland i mellemtiden yoghurt, parmesanost, sennep, tørret estragon og limesaft sammen til en dressing. Placer de Grilled Pieces og asparges på salaten og tilsæt dressingen. Velsmagende med brød til.

Nutritional Information
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Energy
680.11 Kcal
Carbohydrates
38.27 g
Protein
39.79 g
Fats
42.18 g