sommersalat

MARINEREDE GRILLED FILLET MED QUINOA OG HUMMUS MED GRØNNE ÆRTER

4 servering
30 MIN
Intermediate

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Grilled Fillet (300 g/4 stk.)
2 dl quinoa
250 g grønne ærter (frosne)
1 pakke fetaost (150 g)
1 bundt friske asparges
1 pose spinatblade (200 g)
3 tsk soja
2 spsk honning
50 g granatæblekerner
olivenolie (til stegning og marinade)
1 fed hvidløg
1 bouillonterning
Citron efter smag
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

1. 1.

Tag de grønne ærter ud af fryseren og lad dem tø. Kog quinoa ifølge instruktionerne på pakken, helst med bouillon tilsat i vandet.

2. 2.

Bland en marinade af soja, honning og olivenolie. Marinér fileterne med marinaden og læg dem på grillen eller på panden (se pakken for instruktioner om tilberedning). Grill eller steg også asparges.

3. 3.

Til ærte-hummus: Bland ærterne, citron saft, hvidløg, lidt olie, salt og peber med en stavblender.

4. 4.

Lav en salat med quinoa, asparges og spinatblade. Smuldr fetaosten ud over. Skær den grillede filet i tynde skiver og læg den sammen med salaten. Top med granatæblekerner og server med ærte-hummus!

Næringsindhold
Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
63.5 gram
Energi
531.9 kilokalorier
Fedtstoffer
16.5 gram
Protein
32.8 gram