Nudelsalat med ingefærmarinerede grillede fileter

INGEFÆR MARINEREDE GRILLED FILLET MED NUDELSALAT

Serving 4 servering
Varighed 24 MIN
Sværhedsgrad Let

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Grilled Fillet (300 g/4 stk.)
100 g glasnudler
4 forårsløg
4 gule beder
10 radiser
Frisk koriander
4 tsk revet ingefær
2 fed hvidløg
0,75 dl let soja
1 lime
1 spsk sesamolie
1 spsk agave eller ahornsirup
Sesamfrø
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

INGEFÆR MARINEREDE GRILLED FILLET MED NUDELSALAT

Tilberednings instruktioner

1. 1.

Skær forårsløgene i skiver. Kog nudlerne og tilsæt forårsløgene i slutningen af kogetiden. Skyl nudlerne og løgene i koldt vand.

2. 2.

Skær gulbeder og radisser fint med en kniv eller på et rivejern.

3. 3.

Bland alle ingredienser til marinaden. Steg filéterne og pensl dem med marinaden. Brug marinaden, der bliver tilovers, som dressing til nudelsalaten.

4. 4.

Server og top med frisk koriander og sesamfrø.

Næringsindhold
Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
38 gram
Energi
273.7 kilokalorier
Fedtstoffer
6.6 gram
Protein
13.1 gram