INGEFÆR MARINEREDE GRILLED FILLET MED NUDELSALAT

4 servings Serving
24 MIN Varighed
Let Sværhedsgrad

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Grilled Fillet (300 g/4 stk.)
100 g glasnudler
4 forårsløg
4 gule beder
10 radiser
Frisk koriander
4 tsk revet ingefær
2 fed hvidløg
0,75 dl let soja
1 lime
1 spsk sesamolie
1 spsk agave eller ahornsirup
Sesamfrø
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Skær forårsløgene i skiver. Kog nudlerne og tilsæt forårsløgene i slutningen af kogetiden. Skyl nudlerne og løgene i koldt vand.

Skær gulbeder og radisser fint med en kniv eller på et rivejern.

Bland alle ingredienser til marinaden. Steg filéterne og pensl dem med marinaden. Brug marinaden, der bliver tilovers, som dressing til nudelsalaten.

Server og top med frisk koriander og sesamfrø.

Nutritional Information
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Energy
273.67 Kcal
Carbohydrates
38.03 g
Protein
13.06 g
Fats
6.63 g