VEGANSKE SPYD MED FILÉT PIECES OG PEANUT SAUCE

2 servings Serving

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Filét Pieces (320 g)
Saft fra ½ lime
2 fed hvidløg
1 løg
1 lille rød chili (frisk)
100 g peanutbutter
1 dl kokosfløde
1 spsk soja
Olie til stegning
Frisk koriander
200 g rødkål (finthakket)
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Hak løg, hvidløg og chili fint og svits i lidt neutral olie i en gryde. Når løgene er bløde, hæld de øvrige ingredienser i og lad saucen koge i ca. 10 minutter. Vil du have saucen mere tynd, så spæd op med lidt mere vand.

Tilbered Filét Pieces i henhold til pakken.

Når de er stegt færdig placeres Filét Pieces på træspyd og serveres ovenpå rødkålen med peanutsaucen ved siden af og top med hakket koriander.