FAJITAS MED GRILLED FILLET

4 servings Serving
25 MIN Varighed
Let Sværhedsgrad

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Grilled Fillet (300 g/4 stk. fillet)
1 stor gulerod
2 avocadoer
1 skalotteløg
300 g rødkål
100 ml yoghurt
Frisk koriander
1 tsk mexicanske krydderier
1 lime
4 store tortillas
Salt
Peber
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Bland yoghurt med 1 spsk olie, hakket koriander og en knivspids mexicanske krydderier. Smag til med salt og peber.

Tænd ovnen på 180 °C. Riv gulerødden og skær skalotteløg fint. Rør grøntsagerne sammen med yoghurtdressingen i en skål. Mariner Grilled Fillet med resten af olien og mexicanske krydderier og læg dem på en bradepande. Bag i ovnen i 10-12 minutter til de er brune. Halver stykkerne på langs.

I mellemtiden skæres avocado i lange skiver og drysses med limejuice. Varm tortillas op til sidst og fyld dem med coleslaw, avocado og Grilled Fillet. Pynt hver tortilla med lidt frisk koriander.

Nutritional Information
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Energi
428.86 Kilocalories
Kulhydrater
48.97 Grams
Protein
19.08 Grams
Fedtstoffer
18.74 Grams