FAJITAS MED GRILLED FILLET

4 servings Serving
25 MIN Varighed
Let Sværhedsgrad

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Grilled Fillet (300 g/4 stk. fillet)
1 stor gulerod
2 avocadoer
1 skalotteløg
300 g rødkål
100 ml yoghurt
Frisk koriander
1 tsk mexicanske krydderier
1 lime
4 store tortillas
Salt
Peber
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Bland yoghurt med 1 spsk olie, hakket koriander og en knivspids mexicanske krydderier. Smag til med salt og peber.

Tænd ovnen på 180 °C. Riv gulerødden og skær skalotteløg fint. Rør grøntsagerne sammen med yoghurtdressingen i en skål. Mariner Grilled Fillet med resten af olien og mexicanske krydderier og læg dem på en bradepande. Bag i ovnen i 10-12 minutter til de er brune. Halver stykkerne på langs.

I mellemtiden skæres avocado i lange skiver og drysses med limejuice. Varm tortillas op til sidst og fyld dem med coleslaw, avocado og Grilled Fillet. Pynt hver tortilla med lidt frisk koriander.