Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
9646b05d283a9248ead361c209eae3fb_GG289501.jpg

GRILLEDE SENSATIONAL SAUSAGES MED BAGTE KARTOFLER OG PEBERFRUGT

Serving 2 servering
Varighed 40 MIN
Sværhedsgrad Intermediate

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Sensational Sausage (2 pølser)
500 g nye danske kartofler
2 røde, 2 grønne og 2 gule peberfrugter
2 rødløg
2 fed hvidløg
Frisk rosmarin
Olivenolie
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

GRILLEDE SENSATIONAL SAUSAGES MED BAGTE KARTOFLER OG PEBERFRUGT

Vegetariske pølser med en ovnbagt grøntsags- og kartoffel blanding. Perfekt til en middag over bålet i naturen.

Tilberednings instruktioner

1. Skær grøntsagerne

Forvarm ovnen til 200 ºC. Vask og halver kartoflerne. Skær peberfrugterne i to, fjern frøene og skær dem i store strimler. Skræl og skær løgene i skiver. Skræl og finhak hvidløg.

2. Krydr grøntsagerne og kartoflerne

Bland grøntsagerne og kartoflerne med hvidløg og olivenolie, salt og peber og hakket rosmarin.

3. Bag grøntsagerne

Fordel grøntsagerne på en stor bageplade og bag i ca. 35 minutter, indtil de er har fået farve. (Brug om nødvendigt grill funktionen i de sidste 5 minutter for at farve endnu mere).

4. Grill pølserne og server!

Grill pølserne i en grillpande (eller på grill) over medium varme i ca. 8 minutter, indtil de er brune. Se pakkerne for instruktion. Placer pølserne mellem grøntsagerne i ovnen i yderligere 5 minutter. Når det hele er færdigt serveres det sammen! Et tip er at servere med en urtedressing eller tzatziki.

Næringsindhold

Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
80.4 gram
Energi
695.6 kilokalorier
Fedtstoffer
31.4 gram
Protein
23.5 gram