VEGANSKE NUGGETS MED TRE DIPSAUCER

4 servings Serving

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Nuggets (300 g)
250 g mango
200 g orange peberfrugt
60 g forårsløg
½ rød chili
2 spsk olivenolie
2 dl grønne ærter
2 fed hvidløg
½ dl frisk mynte
½ dl frisk koriander
½ dl persille
½ tsk kommen
Salt
Peber
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Mangosalsa: Skær mango og peberfrugt i tern. Skær forårsløg og chili i fine strimler. Bland det hele med 1 spsk olivenolie og smag til med salt.

Grøn ærtepesto: Blend ærter, 1 fed hvidløg, frisk mynte, 1 spsk olivenolie og citronsaft med en stavblender og smag til med salt og peber.

Tomatsalsa: Blend tomater, grillede peberfrugter, persille og kommen med en stavblender og smag til med salt og peber.

Steg dine nuggets i henhold til instruktionen på pakken og servér straks med dipsaucerne.