Skær snack peber i tern og jalapeño peber i tynde ringe. Steg dem glasagtige i lidt olie. Tilsæt paprika, steg kort og tilsæt de drænede kidneybønner og majs. Varm blandingen kort, omrør lejlighedsvis, og hold den varm ved at lægge et låg på den.
Ingredienser
2 pakker Hälsans Kök Sensational Chorizo (4 pølser)
      
  500 g kidneybønner
      
  140 g dåsemajs
      
  1 rød snack peber
      
  1 frisk jalapeño peber
      
  ½ tsk paprika
      
  4 spsk olie
      
  Salsa (150 g)
      
  Tortillachips
      
  SENSATIONAL MEXICANSKE CHORIZOPØLSER
Prøv vores udgave af en mexicansk hotdog med vores vegetariske chorizopølser. Perfekte på både en grill eller pande!
Tilberednings instruktioner
1. Lav grøntsagsblandingen
      
            2. Steg Sensational Chorizo pølser
      
            Steg eller grill Sensational Chorizo pølser brune i henhold til instruktionerne på pakken.
3. TIlsæt grøntsagsblandingen i de splittede pølser
      
            Skær pølserne på langs, men ikke helt over. Tilsæt den varme blanding i pølserne og tilsæt lidt salsa. Pynt med frisk koriander og tortillachips.
4. Server og nyd!
      
            Serveres med resten af den varme blanding. Et tip er at servere med hjemmelavet guacamole og creme fraiche.
Næringsindhold
          Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
                                      162.1 gram
                              Energi
                                      1301 kilokalorier
                              Fedtstoffer
                                      51 gram
                              Protein
                                      50.7 gram
                               
   4
        4