SENSATIONAL MEXICANSKE CHORIZOPØLSER

4 servings Serving
30 MIN Varighed
Intermediate Sværhedsgrad

Ingredienser

2 pakker Hälsans Kök Sensational Chorizo (4 pølser)
500 g kidneybønner
140 g dåsemajs
1 rød snack peber
1 frisk jalapeño peber
½ tsk paprika
4 spsk olie
Salsa (150 g)
Tortillachips
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Skær snack peber i tern og jalapeño peber i tynde ringe. Steg dem glasagtige i lidt olie. Tilsæt paprika, steg kort og tilsæt de drænede kidneybønner og majs. Varm blandingen kort, omrør lejlighedsvis, og hold den varm ved at lægge et låg på den.

Steg eller grill Sensational Chorizo pølser brune i henhold til instruktionerne på pakken.

Skær pølserne på langs, men ikke helt over. Tilsæt den varme blanding i pølserne og tilsæt lidt salsa. Pynt med frisk koriander og tortillachips.

Serveres med resten af den varme blanding. Et tip er at servere med hjemmelavet guacamole og creme fraiche.