PLANT-BASED BALLS MED BØNNER OG MAJS

4 servings Serving
25 MIN Varighed
Let Sværhedsgrad

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Plant-based Balls (300g)
1 løg
200 g brune ris
100 g sorte bønner (fra dåse)
150 g dåsemajs
1 dåse hakkede tomater
½ rød chili
1 spsk spidskommen
1 spsk tørret koriander
4 kviste frisk koriander
2 spsk olivenolie
1 terning grøntsagsbuillon
2 peberfrugter
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Varm olivenolien i en gryde og steg halvdelen af løgene med risen, indtil den er glasagtig. Opløs en terning grøntsagsbuillon med ca. en halv liter vand og tilsæt risene. Kog ca. 15 minutter.

Tilsæt bønnerne til risen i de sidste 5 minutter.

Forbered Hälsans Kök Plant-based Balls i henhold til instruktionerne på pakken.

Fjern risen fra gryden og steg halvdelen af løg, peberfrugter og chili af i 2 minutter. Tilsæt krydderierne og steg i et halvt minut.

Tilsæt de hakkede tomater til gryden og lad dem simre i ca. 15 minutter.

Tilsæt Plant-based Balls og majs til gryden i de sidste 5 minutter.

Server risene med Plant-based Balls i chilisauce. Pynt med frisk koriander.