Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
vildt gryderet med trukket

VEGANSK VILDTGRYDE MED PULLED BEANS

Serving 4 servering
Varighed 35 MIN
Sværhedsgrad Let

Ingredienser

400 gram Hälsans Kök Pulled (ca. 2 pakker)
100 g svampe, f.eks. champignoner, kantareller eller tragtkantareller
4 dl havre- eller sojamadlavningsfløde
1 umami eller grøntsagsbouillonterning
3 tsk soja
1 spsk knust enebær
1 spsk tyttebærsyltetøj
Salt og peber
Kartoffelmos (lav gerne din egen hjemmelavede)
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

VEGANSK VILDTGRYDE MED PULLED BEANS

Leder du efter et vegansk alternativt til en vildtgryde, så prøv denne lækre opskrift. I stedet for kød indgår vores "Pulled Beans" som har samme konsistens som kød. Så nemt og så lækkert.

Tilberednings instruktioner

1. Kog kartoflerne

Kog kartofler og tilbered kartoffelmos efter egen opskrift

2. Steg Pulled beans og svampe

Steg Pulled beans og svampene i olie. Overhæld med fløde og tilsæt resten af ingredienserne og lade det koge et par minutter.

3. Smag til og server!

Smag til med salt og peber. Servér med kartofelmos og tyttebær.

Næringsindhold

Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
12.3 gram
Energi
350.9 kilokalorier
Fedtstoffer
15.9 gram
Protein
35.8 gram