vildt gryderet med trukket

VEGANSK VILDTGRYDE MED PULLED BEANS

4 servering
35 MIN
Let

Ingredienser

400 gram Hälsans Kök Pulled (ca. 2 pakker)
100 g svampe, f.eks. champignoner, kantareller eller tragtkantareller
4 dl havre- eller sojamadlavningsfløde
1 umami eller grøntsagsbouillonterning
3 tsk soja
1 spsk knust enebær
1 spsk tyttebærsyltetøj
Salt og peber
Kartoffelmos (lav gerne din egen hjemmelavede)
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Kog kartofler og tilbered kartoffelmos efter egen opskrift

Steg Pulled beans og svampene i olie. Overhæld med fløde og tilsæt resten af ingredienserne og lade det koge et par minutter.

Smag til med salt og peber. Servér med kartofelmos og tyttebær.

Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Energi
350.9 kilokalorier
Protein
35.8 gram
Kulhydrater
12.3 gram
Fedtstoffer
15.9 gram