VEGANSK SPAGHETTI BOLOGNESE MED SOYAFARS

6 servings Serving
45 MIN Varighed
Let Sværhedsgrad

Ingredienser

2 pakker Hälsans Kök Vegansk Soyafars (600 g)
2 store gulerødder
1 stang selleri
200 g svampe
600 g hakkede tomater
1 stort løg
3 fed hvidløg
2 spsk tomatpuré
2 stk grøntsagsbuillon
Lille knivspids muskatnød
2 spsk olivenolie
Peber
50 g valgfri ost
Friske basilikumblade
Salt
600 gram spaghetti
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Start med at finthakke løg, hvidløg, gulerødder og svampe. Opvarm olien i en pande og steg det hele i 5-10 minutter, indtil det er blødgjort. Tilsæt de resterende ingredienser undtagen Vegansk Soyafars, pasta, ost og basilikum og kog i 15-20 minutter, indtil saucen er tyknet.

Kog vand i en stor gryde og tilføj pastaen. Tilbered i henhold til instruktionerne på pakken. Når pastaen er tilberedt drænes den for vand men lad 3-4 spiseskefulde kogevand blive.

Tilsæt Vegansk Soyafars i tomatsaucen og varm det igennem i 3-4 minutter, tilsæt lidt af pastakogevandet, hvis det kræves.

Smag til med salt og peber. Server din spaghetti bolognese med pasta, toppet med din foretrukne ost og frisk basilikum.