VEGANSK SPAGHETTI BOLOGNESE MED SOYAFARS

6 servings Serving
45 MIN Varighed
Let Sværhedsgrad

Ingredienser

2 pakker Hälsans Kök Vegansk Soyafars (600 g)
2 store gulerødder
1 stang selleri
200 g svampe
600 g hakkede tomater
1 stort løg
3 fed hvidløg
2 spsk tomatpuré
2 stk grøntsagsbuillon
Lille knivspids muskatnød
2 spsk olivenolie
Peber
50 g valgfri ost
Friske basilikumblade
Salt
600 gram spaghetti
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Start med at finthakke løg, hvidløg, gulerødder og svampe. Opvarm olien i en pande og steg det hele i 5-10 minutter, indtil det er blødgjort. Tilsæt de resterende ingredienser undtagen Vegansk Soyafars, pasta, ost og basilikum og kog i 15-20 minutter, indtil saucen er tyknet.

Kog vand i en stor gryde og tilføj pastaen. Tilbered i henhold til instruktionerne på pakken. Når pastaen er tilberedt drænes den for vand men lad 3-4 spiseskefulde kogevand blive.

Tilsæt Vegansk Soyafars i tomatsaucen og varm det igennem i 3-4 minutter, tilsæt lidt af pastakogevandet, hvis det kræves.

Smag til med salt og peber. Server din spaghetti bolognese med pasta, toppet med din foretrukne ost og frisk basilikum.

Nutritional Information
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Energi
476.06 Kilocalories
Kulhydrater
50.86 Grams
Protein
32.35 Grams
Fedtstoffer
15.68 Grams