SENSATIONAL BURGER BOWL

2 servings Serving
50 MIN Varighed
Udfordrende Sværhedsgrad

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Sensational Burger (2 burgere)
2 søde kartofler
En håndfuld rucola salat
100 g babyspinat
Olivenolie til stegning
200 g frosne edamamebønner (eller frosne grønne bønner)
¼ rødkål
100 g quinoa
200 g kikærter (dåse)
1 spsk "raz el hanout" (eller en blanding af krydderier som spidskommen, gurkemeje, ingefær etc.)
100 g tomater
Sesamfrø
2 spsk granatæblekerner
1 citron
Peber
Salt
Fennikelfrø
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Forvarm ovnen til 200ºC. Skræl og skær de søde kartofler i både og læg dem på en bageplade, drys med olivenolie, krydr med salt, peber og fennikelfrø og bland godt sammen. Steg midt i ovnen i ca. 15 minutter.

Blancher edamamebønner i 1 minut. Skyl dem under koldt vand og skub de grønne bønner ud af skallen. Riv rødkålen i tynde strimler, og krydr med salt, peber og citronsaft.

Skyl quinoaen og kog den i 200 ml vand, indtil vandet forsvinder.

Steg kikærterne i lidt olie i ca. 4 minutter. Tilsæt raz el hanout krydderiblandingen og steg i lidt længere tid.

Steg Hälsans Kök Sensational Burgers i en stegepande i henhold til instruktionerne på pakken.

Halver tomaterne. Fordel quinoa og salat i skålene. Tilsæt sød kartoffel, rødkål, kikærter, bønner og en stor skefuld hummus. Skær burgere i strimler og læg dem ovenpå. Pynt med sesamfrø, granatæblekerner og citron.