Forvarm ovnen til 200ºC. Skræl og skær de søde kartofler i både og læg dem på en bageplade, drys med olivenolie, krydr med salt, peber og fennikelfrø og bland godt sammen. Steg midt i ovnen i ca. 15 minutter.
Ingredienser
1 pakke Hälsans Kök Sensational Burger (2 burgere)
2 søde kartofler
En håndfuld rucola salat
100 g babyspinat
Olivenolie til stegning
200 g frosne edamamebønner (eller frosne grønne bønner)
¼ rødkål
100 g quinoa
200 g kikærter (dåse)
1 spsk "raz el hanout" (eller en blanding af krydderier som spidskommen, gurkemeje, ingefær etc.)
100 g tomater
Sesamfrø
2 spsk granatæblekerner
1 citron
Peber
Salt
Fennikelfrø
SENSATIONAL BURGER BOWL
Prøv denne lækre bowl med de vegetariske sensational burgerbøffer. Tilføj gerne andre yndlings ingredienser, eller hvad køleskabet gemmer på. På den måde kan denne ret også hjælpe til at mindske madspild.
Tilberednings instruktioner
1. Skær og bag de søde kartofler
2. Blancher edamamebønner og riv rødkålen
Blancher edamamebønner i 1 minut. Skyl dem under koldt vand og skub de grønne bønner ud af skallen. Riv rødkålen i tynde strimler, og krydr med salt, peber og citronsaft.
3. Kog quinoaen
Skyl quinoaen og kog den i 200 ml vand, indtil vandet forsvinder.
4. Steg kikærterne
Steg kikærterne i lidt olie i ca. 4 minutter. Tilsæt raz el hanout krydderiblandingen og steg i lidt længere tid.
5. Steg Sensational Burgers
Steg Hälsans Kök Sensational Burgers i en stegepande i henhold til instruktionerne på pakken.
6. Saml og server!
Halver tomaterne. Fordel quinoa og salat i skålene. Tilsæt sød kartoffel, rødkål, kikærter, bønner og en stor skefuld hummus. Skær burgere i strimler og læg dem ovenpå. Pynt med sesamfrø, granatæblekerner og citron.
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
158.7 gram
Energi
1244 kilokalorier
Fedtstoffer
41.4 gram
Protein
64.5 gram