Mediterranean No Waste Pasta a la Norma

No Waste Pasta a la Norma

4 servering
30 MIN
Let

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
400 g spelt- eller fuldkornsspaghetti
1 aubergine
2 fed hvidløg
1 dåse tomater i tern (400 g)
2 spsk kapers
2 tsk tørret oregano
1 bundt frisk basilikum
olivenolie til stegning
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

1. Forbered auberginer og lav tomatsauce

Skær auberginen i ca. 2 cm tern, kom dem i et dørslag, drys med salt og lad dem stå i 10 minutter. Steg imens hvidløget i lidt olie og tilsæt de hakkede tomater. Bring det i kog og lad det simre i cirka 10 minutter, indtil du har en tyk sauce.

2. Kog pasta og steg aubergine

Kog lidt vand op og kog pastaen efter anvisningen. Skyl i mellemtiden auberginen kort, dup den tør og steg den i lidt olie, indtil den er gyldenbrun. Drys dem med oregano. Steg kapers og halvdelen af basilikum (grofthakket) sammen.

3. Steg dine Filet Pieces

Steg Hälsans Kök Filet Pieces indtil de er gyldenbrune i henhold til anvisningen på pakken. Hæld pastavandet fra, men saml det til senere brug.

4. Pynt, server og nyd din No Waste-kreation!

Hæld saucen med Filet Pieces i pastaen og server. Pynt med resten af den friske basilikum. Du kan også tilføje lidt revet vegansk ost, hvis du har lyst.

Næringsindhold
Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
89.5 gram
Energi
563.9 kilokalorier
Fedtstoffer
10.2 gram
Protein
34.9 gram