Kog nudlerne og skyl dem straks i koldt vand, når de er kogt. Skær rødkålen i fine strimler og hak broccoli, zuccini og forårsløg i bidder.
Ingredienser
1 pakke Hälsans Kök Filét Pieces (320g)
1 pakke ris- eller ægnudler
½ zucchini
¼ rødkålshoved
1 broccoli
1 bundt forårsløg
3 spsk mirin
3 spsk soja
Sriracha
Sesamfrø
Tilberednings instruktioner
1.
2.
Opvarm olie i en stegepande og svits Filét Pieces sammen med grøntsagerne, til de har fået en god farve.
3.
Vend nudlerne i og overhæld med mirin og soja. Servér og top med sriracha eller en anden chilisauce samt sesamfrø.
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
29.2 gram
Energi
276.2 kilokalorier
Fedtstoffer
6 gram
Protein
26.8 gram