Forvarm ovnen til 180℃. Kog risene efter anvisningen på pakken og varm kidneybønnerne forsigtigt op.
Ingredienser
Vegansk fredags fakeaway burrito
Tilberednings instruktioner
Pil og hak hvidløget fint. Pluk krydderurterne groft, skær jalapeñoen i skiver og salaten i tynde strimler.
Steg hvidløget i 1 minut til det er blødt i lidt olie, tilsæt tomatpuréen og steg lidt. Tilsæt de kogte ris og steg i et par minutter, indtil risene har fået helt farve.
Steg Hälsans kök sojafars i en stegepande og tilsæt den mexicanske krydderiblanding.
Varm tortillaerne på skift i ovnen (eller en varm stegepande). Smør tortillaerne med creme fraiche, men lad være 3 cm fra kanten af tortillaen. Fordel ovenpå (over midten) en 7 cm bred 'sti' af guacamole, med et lag Pico de Gallo ovenpå.
Fordel lidt salat, et lag ris, nogle bønner og et tykkere lag "hakket kød" ovenpå. Lad 3 cm være fri på siderne. Til sidst drysses groft plukket koriander og jalapeñopeberskiver ovenpå.
Fold siderne over fyldet og rul tortillaerne sammen. Rul dem i papir og skær burritoen i halve. Server med eventuelle rester af guacamole og pico de gallo. Nyd din specielle Fakeaway Burrito!
