Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Chili sin carne

Vegansk Chili Sin Carne med filetstykker

Serving 4 servering
Varighed 30 MIN
Sværhedsgrad Let

Ingredienser

640 gram Hälsans Kök Filét Pieces
2 dåser hakkede tomater (400 g)
1 dåse majs (140 g drænet)
1 dåse kidneybønner (ca. 250 g drænet)
1 rødløg
1 pose mexicansk chili/tacokrydderi
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Vegansk Chili Sin Carne med filetstykker

Krydr din middag med denne solide Chili Sin Carne! Pakket med bønner, grøntsager og Hälsans Köks Vegan Filet-stykker, er det et plantebaseret twist på en klassiker.

Tilberednings instruktioner

1. Steg filetstykkerne

Pil og hak løget. Varm 2 spsk madolie op i en stor stegepande og steg filetstykkerne med løget i ca. 5 minutter. under omrøring.

2. Tilsæt krydderierne og lad det simre

Steg de mexicanske krydderier i et minut og tilsæt de hakkede tomater. Bring det i kog, sænk varmen og lad det simre i ca. 5 minutter.

3. Tilsæt kidneybønnerne og server

Dræn imens kidneybønnerne og majsen, tilsæt dem og bring det i kog igen.

chef_cooking

MADLAVNINGSTIPS

Serveringstips
Lækkert med kogte ris, wrap tortillas (eller tortilla chips), blandet salat med avocado, tomater og rødløg samt salsa og creme fraiche.
Næringsindhold

Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
47.4 gram
Energi
473.3 kilokalorier
Fedtstoffer
10 gram
Protein
46.3 gram