SENSATIONAL BURGER MED PORTOBELLOSVAMPE & MYNTESAUCE

2 servings Serving
35 MIN Varighed
Intermediate Sværhedsgrad

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Sensational Burger (2 burgere)
4 store portobellosvampe
100 g frisk spinat
1 stor gulerod
1 avocado
Salt
Peber
1 pakke alfalfa spirer
½ agurk
1 lime
1 spsk vegansk yoghurt (soja eller havre)
2 kviste mynte
Solsikkeolie eller anden olie til stegning
Sesamfrø (valgfrit)
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Steg derefter gulerodsstykkerne i masser af olie, indtil de er gyldenbrune. Lad gulerodstykkerne køle af på køkkenpapir eller et rent viskestykke for at fjerne overskydende olie.

Til myntesaucen: Riv agurken fint og pres vandet ud. Hak mynte. Bland derefter agurk og mynte med den veganske yoghurt i en skål. Smag til med salt og peber.

Til portobello-brødet: Fjern portobellosvampens stilk og rengør svampen. Steg dem derefter på medium varme på begge sider i ca. 5 minutter i lidt olie.

Steg eller grill Hälsans Kök Sensational Burgers i henhold til instruktionerne på pakken. Et tip er at krydre burgerne med peber lidt som med almindelige burgere.

Mens du tilbereder dine Sensational Burgers, kan du benytte lejligheden til at skære avocadoer i skiver og presse limesaft fra limen ud over.

Så er det tid til at samle din burger! Start med en portobello-base, tilsæt avocadoskiver, spinatblade og alfalfa spirer. Tilføj derefter en Sensational Burger, og brug en ske til at sprede myntesaucen oven på. Top med den stegte gulerod. Sæt portobello-låget ovenpå og top med sesamfrø for at få den fulde effekt! Sensational!