Mexicanske tacos med veganske nuggets

Mexicanske tacos med veganske nuggets

4 servering
20 MIN

Ingredienser

2 pakker Hälsans Kök veganske nuggets
8 mexicanske tacoskaller
1 krukke mexicansk chunky salsa (ca. 250 g)
1 lille dåse kidneybønner (ca. 200 g)
1 lille dåse majs (ca. 125 g)
75 g blandet salat
1 rød peberfrugt
2 store avocadoer
1 tomat
1 fed hvidløg
1 lime
2 spsk vegansk mayonnaise
2 spsk vegansk yoghurt
1 til 2 spsk mexicansk taco krydderiblanding
et lille bundt koriander
salt
peber
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

1. Lav din guacamole

Halver avocadoerne, fjern kernen, skræl kødet (eller skrab det ud med en ske) og mos. Skær tomaten (uden kerner) i små tern, hak hvidløget fint og smid det igennem. Smag rigeligt til med limesaft og lidt salt og peber.

2. Bland grøntsagerne til en salat

Bland de afdryppede kidneybønner, majs og peberfrugt i tern til en salat. Tilsæt lidt limesaft efter smag og tilsæt eventuelt også lidt salt og peber. Læg tacoskallerne sammen i en dyb skål for nem fyldning.

3. Lav din dressing og steg de vegetariske nuggets

Bland tacokrydderierne med mayonnaise og yoghurt. Læg lidt salat i skallerne og kom lidt salsa ovenpå. Bag/steg nuggetsene efter anvisningen på pakken, indtil de er gyldenbrune og sprøde.

4. Saml tacoskallerne og server!

Fyld hver taco med 2 nuggets og dryp lidt ekstra salsa og tacosauce ovenpå. Pynt med frisk koriander. Server kidneybønnesalaten og guacamole ved siden af. Velbekomme!

Næringsindhold
Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
87.5 gram
Energi
789.1 kilokalorier
Fedtstoffer
35.6 gram
Protein
30.7 gram