Devil Burger

Vegan Evil Halloween burger

Serving 2 servering
Varighed 25 MIN
Sværhedsgrad Let

Ingredienser

2 Hälsans Kök Plant-based Burger
2 hamburgerboller (helst sorte, men almindelige fungerer også!)
1 rødløg
100 g cherrytomater
Nogle salatblade
1 peberfrugt (4 ører, 2 haler)
Et par skiver vegansk ost
2 pickles
Vegansk mayonnaise
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Vegan Evil Halloween burger

Lav mad med dine børn til Halloween med vores Vegan Evil Burger, eller Monster Burger, lavet med vores plantebaserede Hälsans Kök burger og et par pebernødder! Tilbyd skræmmende mad på Halloween! Halloween mad til både børn og voksne er ikke altid let, eller få børnene frem i dig og leg med! Med en monsterburger er hovedretten nem! Tag også et kig på vores tips nedenfor for at skabe en hel Halloween-menu

Tilberednings instruktioner

1. Steg de opsigtsvækkende hamburgere

Steg Hälsans kök Sensational Burgers med lidt olie på en pande, til de er gyldenbrune og saftige.

2. Hak rødløg og cherrytomater

Hak imens rødløget fint og halver cherrytomaterne.

3. Læg salat i bunden af brødet

Skær hamburgerbollerne og læg nogle salatblade på bunden af bollen.

4. Fordel cherrytomater og rødløg

Fordel cherrytomater og rødløg over salaten.

5. Byg din hamburger!

Top med burgeren og afslut med en skive ost, et par skiver pickle, lidt mere salat og vegansk mayonnaise.

6. Tilføj de små horn og Glædelig Halloween!

Lad din lille tilføje den (onde) prikken over i'et ved at stikke rød peber i til ører og hale! Muahahahaha!

chef_cooking

MADLAVNINGSTIPS

Tilføj en ond græskartærte!
Så du, at vi også har en opskrift på en skræmmende ansigtsgræskartærte? Vanvittigt godt og sjovt for børnene at lave mad
Til dessert - Merängspöken
Lyst til dessert - Lav marengsspøgelser! Spøgelsesmarengs er lidt skræmmende, men for det meste godt! Spis dem, som de er, eller pynt Halloween-kagen med en hel spøgelsesfamilie. Mal øjnene med smeltet mørk chokolade. Opbevar marengsspøgelserne tørt ved stuetemperatur.
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
48.1 gram
Energi
382.5 kilokalorier
Fedtstoffer
9.3 gram
Protein
19.1 gram