Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Bowl

BUDDHA BOWL MED FILET PIECES OG PEANUTBUTTER DRESSING

Serving 2 servering
Varighed 25 MIN
Sværhedsgrad Let

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
2 dl basmatiris
½ agurk
½ rødkål
½ mango
150 g edamame bønner
1 lime
1 stor gulerod
1 avocado
3 spsk hoisin sauce
2 spsk fiskesauce
2 spsk crunchy peanutbutter
½ dl vand
1 tsk limesaft
En håndfuld hakkede peanuts
En håndfuld koriander eller mynthe
1 rød chili
Salt
Peber
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

BUDDHA BOWL MED FILET PIECES OG PEANUTBUTTER DRESSING

Prøv den lækre opskrift på en vegetarisk buddha bowl af @onegreenbowlady! En vegetarisk bowl med Filet Pieces af Hälsans Kök

Tilberednings instruktioner

1. Kog risene

Start med at sætte risene over, kog dem som anvist på pakken - giv dem gerne noget salt. Imens risene koger laves peanut saucen og grøntsagerne gøres klar.

2. Lav saucen

I en lille grydes tilføjes vand, hoisinsauce, fiskesauce, peanutbutter og saften fra 1/2 lime. Kog det op og smag saucen til med limesaft. Sæt saucen til side og lad den køle af.

3. Kog edamame bønnerne

Kog noget vand i en elkedel til edamame bønnerne. Læg dem i blød i en skål med det kogende vand i nogle minutter og si så vandet fra.

4. Skyl og skær grøntsagerne

Skyld grønsagerne og start med at halvere agurken, tag det våde ud midten af agurken ud med en teske og riv agurken på et rivejern. Riv også gulerod og spidskål fint. Skær mango og avocado i små stykker. Hak chili, peanuts og koriander.

5. Steg dine Filet Pieces

Steg Filet Pieces på en varm pande i 4 - 7 min. Steg dem i lidt olie og giv dem godt med salt og peber.

6. Saml og server!

Saml din Buddha Bowl med ris i bunden, grøntsager, peanutbuttersauce og top med chili, peanuts og koriander. Velbekomme!

Næringsindhold

Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
114.1 gram
Energi
970.1 kilokalorier
Fedtstoffer
50.3 gram
Protein
53 gram