@ONEGREENBOWLADAY - BUDDHA BOWL MED GRILLED FILET PIECES OG PEANUTBUTTER DRESSING

2 servings Serving

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Grilled Pieces (170 gram)
2 dl basmatiris
½ agurk
½ rødkål
½ mango
150 g edamame bønner
1 lime
1 stor gulerod
1 avocado
3 spsk hoisin sauce
2 spsk fiskesauce
2 spsk crunchy peanutbutter
½ dl vand
1 tsk limesaft
En håndfuld hakkede peanuts
En håndfuld koriander eller mynthe
1 rød chili
Salt
Peber
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Start med at sætte risene over, kog dem som anvist på pakken - giv dem gerne noget salt. Imens risene koger laves peanut saucen og grøntsagerne gøres klar.

I en lille grydes tilføjes vand, hoisinsauce, fiskesauce, peanutbutter og saften fra 1/2 lime. Kog det op og smag saucen til med limesaft. Sæt saucen til side og lad den køle af.

Kog noget vand i en elkedel til edamame bønnerne. Læg dem i blød i en skål med det kogende vand i nogle minutter og si så vandet fra.

Skyld grønsagerne og start med at halvere agurken, tag det våde ud midten af agurken ud med en teske og riv agurken på et rivejern. Riv også gulerod og spidskål fint. Skær mango og avocado i små stykker. Hak chili, peanuts og koriander.

Varm nu dine Grilled Filet Pieces på en varm pande i 4 - 7 min. Steg dem i lidt olie og giv dem godt med salt og peber.

Saml din Buddha Bowl med ris i bunden, grøntsager, peanutbuttersauce og top med chili, peanuts og koriander. Velbekomme!

Nutritional Information
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Energi
970.14 Kilocalories
Kulhydrater
114.15 Grams
Protein
52.99 Grams
Fedtstoffer
50.32 Grams