Have Gourmet Sensationelle marinerede stykker mexicansk stil

Tostadas med sød kartoffel og Filet Pieces

2 servering
25 MIN
Intermediate

Ingredienser

Hälsans Kök Filet Pieces
1 dåse kidneybønner (250 g)
1 sød kartoffel (150 g)
2 store kogte rødbeder (200 g)
1 rødløg
1 lime
100 g babyspinat
4 til 6 små tortillas (corditas)
2 avocadoer til guacamole (til guacamole)
1 spsk mexicanske urter (timian, chili, rosmarin, hvidløgspulver)
olivenolie til stegning
2 tsk creme fraiche (til guacamole)
1 lille tomat (til guacamole)
1 fed hvidløg (til guacamole)
Nogle blade af koriander
1 jalapeno (valgfrit)
Nogle syltede løg (valgfrit)
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

1. Forvarm ovnen og skær grøntsagerne

Forvarm ovnen til 200 ºC. Skræl og skær den søde kartoffel i tern. Dræn bønnerne og skær også rødbederne i tern. Skær rødløget i ringe og dryp med limesaft fra en halv lime.

2. Steg den søde kartoffel, roestykkerne & kidneybønnerne

Steg den søde kartoffel i lidt olie i cirka 10 minutter under omrøring. Skyl roestykkerne og steg dem kort med den søde kartoffel. Steg kidneybønnerne og drys det hele med mexicanske krydderier under bagningen.

3. Steg Häslans Kök filet stykker

Steg Häslans Kök filet stykkerne i en anden stegepande efter anvisningen på pakken. Varm tortillaerne i ovnen.

4. Lav guacamole

For at lave guacamole (valgfrit), mos 2 modne avocadoer og bland med en generøs spsk crème fraîche, 1 finthakket tomat (pulp uden kerner), 1 finthakket hvidløgsfed og smag til med salt, peber, generøs limesaft og groft hakket frisk koriander.

5. Saml dine tostadas og server!

Fordel lidt guacamole på toppen og top med lidt spinat. Fordel den bagte søde kartoffel med rødbeder på toppen og de marinerede stykker. Pynt med jalapenopeber, syltede rødløg og koriander (valgfrit).

Næringsindhold
Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
113.2 gram
Energi
807.3 kilokalorier
Fedtstoffer
11.4 gram
Protein
64.5 gram