Vask og skær salaten i stykker. Læg den som bund på en tallerken.
Ingredienser
Sprød minifiletsalat
Tilberednings instruktioner
Steg Hälsans Kök Crispy Mini Fillets på en pande med 2 spsk olivenolie, indtil de er gyldne i overensstemmelse med pakkens anvisninger. Skær dem i små stykker.
Skræl og skær avocadoen i skiver. Drys lidt citronsaft over avocadoen for at forhindre, at den bliver mørkere. Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve. Skræl løget og skær det i juliennestrimler. Tip: For at blødgøre løgene kan du marinere dem i koldt vand i ca. 10 minutter for at gøre dem bløde.
For at lave den fyldige salatdressing skal du bruge: 2 spsk tahin, 2 spsk olivenolie, 1 tsk riseddike, 1 spsk agavesirup, 1 finthakket hvidløgsfedd, 2 spsk citronsaft og ¼ tsk salt og peber. Bland ingredienserne i en skål, og pisk med en gaffel, indtil de er emulgeret. Servér salaten med saucen som dressing.