Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Chicken Tender Rice Bowl

Sprød Minifilet i risskål

Serving 2 servering
Varighed 20 MIN
Sværhedsgrad Let

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Crispy Mini Filet
2,5 dl kogte basmatiris
1/2 lille avocado
1 lille gulerod
2 spsk edamame
2 små radiser
4 blade grønkålsspirer
1/2 lille mango
2 jordbær
0,5 dl misopasta
2 tsk riseddike
1 tsk dijonsennep
1 spsk citronsaft
2 spsk vand
1 spsk agavesirup
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Sprød Minifilet i risskål

Salt, sødt og sprødt? Vores opskrift på vegansk risskål dækker det hele og er lavet med Hälsans Kök Crispy Mini Filet. Den er perfekt til en afbalanceret og mættende middag. Oplev selv smagsoplevelserne!

Tilberednings instruktioner

1. Forbered grøntsagerne

Skær eller riv guleroden i små stænger. Skær radiser og jordbær i skiver. Skær mango og avocado i tern. Tilsæt et par dråber citron til avocadoen for at forhindre, at den bliver brun

2. Tilbered den sensationelle sprøde minifilet

Tilbered Hälsans Kök Crispy Mini Filet i henhold til anvisningerne på pakken.

3. Saml din risskål

Læg risene i midten af en skål og resten af ingredienserne omkring dem. Læg minifileterne ovenpå.

4. Rør saucen sammen

Til saucen skal du bruge: 0,5 d miso, 2 spsk vand, 2 tsk riseddike, 1 tsk dijonsennep, 1 spsk citronsaft, 1 spsk agavesirup. Bland alle ingredienserne kraftigt i en lille skål.

5. Dryp saucen over retten og nyd den!

Smag salaten til med saucen, og nyd en risskål fuld af lækkerhed!

Næringsindhold

Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
136.9 gram
Energi
930.9 kilokalorier
Fedtstoffer
26.5 gram
Protein
34.3 gram