SPINATWRAP MED PLANT-BASED NUGGETS by @onegreenbowladay

4 servings Serving

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Plant-Based Nuggets (300 gram)
100 gram hvedemel
1 rødløg (i skiver)
3 store tomater (i skiver)
4 gulerødder
2 avocadoer (i skiver)
½ spidskål (fintsnittet)
1 spsk ansjoser (kan udelades)
Salt
½ rødkål (fintsnittet)
Peber
Saften fra ½ citron
2 fed hvidløg
1 håndfuld revet parmesan
1 tsk æblecidereddike
2 spsk olivenolie
2 spsk skyr naturel
3 dl havremælk
3 æg
125 gram spinat
50 gram majsmel
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Start med at blende havremælk og spinat (så spinaten bliver helt blendet så du ender med en helt grøn og fin væske) og kom det i en stor skål og tilføj æg, salt og peber - pisk æggene ud og tilføj derefter hvede -og majsmel. Rør det godt sammen og pandekagedejen er nu klar til at blive stegt. Steg i olie på en varm pande - hav tålmodighed med pandekagerne, så bliver de bedst!

Imens dine pandekager steger, klargøres dressingen ved at skyr, olivenolie,æblecidereddike, parmesan, hvidløg, citronsaft og ansjoser blendes fint sammen. Smag til med salt, peber og citron. Sæt den på køl indtil servering.

Herefter klargøres grøntsagerne og placeres på et fad eller en stor tallerken.

Når pandekagerne er færdige så steges Plant Based Nuggets på panden i lidt olie, de skal ca. have i 3-5 min. Vend dem halvvejs og steg dem indtil de bliver crispy.

Nu skal pandekagerne bare fyldes, jeg starter altid med at fordele dressingen i bunden, derefter grøntsager og så Plant Based Nuggets. Velbekomme!