Spaghetti og Plant-based Balls

4 servings Serving

Ingredienser

2 pakker Hälsans Kök Plant-based Balls
2 løg (fint snittet)
3 fed hvidløg (presset)
4 gulerødder (groft revet)
1 squash (groft revet)
2 dåser hakkede tomater
1 spsk. tomat puré
2 spsk. olivenolie
2 håndfulde frisk basilikum (groft snittet)
2 spsk. oregano
2 spsk. timian
1 dl. vand
1 tsk. honning
500 g spaghetti
Salt
Peber
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Kom først lidt olie på en pande og steg løg -og hvidløg. Når løgene er klare, tilsættes revet squash og gulerødder. Lad dem svitse af i ca 1 min. og tilsæt basilikum samt krydderier. Tilføj hakket tomat samt tomat pate og lad simre i ca 15 min ved middelvarme.

Når saucen har simret blendes den fint (brug evt. en blender eller kom saucen i en skål og brug en stavblender) kom derefter saucen tilbage på panden, skru op for varmen og tilsæt Hälsans Kök Plant-Based balls. Bollerne skal ca have 10 min i gryden - imens kan du koge din pasta.

Smag saucen til med salt og peber og evt en teske honning for lidt sødme - og giv den en kop pasta vand, så den får en lækkert smooth konsistens og hænger det får saucen til at hænge godt ved pastaen.

Server pastaen i skåle toppet med lidt frisk revet parmesanost og basilikum. Velbekomme !