Mini Vegan Nugget Sliders

Sliders med veganske nuggets af Hälsans Kök

10 servering
15 MIN
Let

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök veganske Nuggets
10 miniboller (for eksempel minibrød, der kan trækkes fra hinanden eller mini hamburgerboller)
et lille stykke rødløg
et lille stykke agurk
et par cherry- eller vindruetomater
et par pickles
salat efter eget valg og/eller babyspinat
vegansk mayonnaise
ketchup
sød chilisauce
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

1. Forvarm ovnen, bag bollerne og skær grøntsagerne

Forvarm ovnen og bag bollerne/brødet efter anvisningen på emballagen. Skær tomater, pickles, rødløg og agurk i skiver.

2. Skær, smør og fyld bollerne

Skær minibollerne i halve på langs og fordel bunden med lidt mayonnaise. Top dem med et spinatblad eller salat efter eget valg.

3. Steg de plantebaserede nuggets

Bag/ steg dine nuggets fra Hälsans Kök efter anvisningen på pakken og læg dem på 'burgerbollerne'. Top dem med tomat, agurk og/eller sylteagurk, kom lidt af din yndlingssauce på og læg hætten på bollen ovenpå. Stik et lille bambus- eller træspyd i og server.

Næringsindhold
Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
21.9 gram
Energi
185.9 kilokalorier
Fedtstoffer
7.3 gram
Protein
7.8 gram