Mini Vegan Nugget Sliders

Sliders med veganske nuggets af Hälsans Kök

Serving 10 servering
Varighed 15 MIN
Sværhedsgrad Let

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök veganske Nuggets
10 miniboller (for eksempel minibrød, der kan trækkes fra hinanden eller mini hamburgerboller)
et lille stykke rødløg
et lille stykke agurk
et par cherry- eller vindruetomater
et par pickles
salat efter eget valg og/eller babyspinat
vegansk mayonnaise
ketchup
sød chilisauce
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Sliders med veganske nuggets af Hälsans Kök

Disse sliders lavet med Hälsans Kök veganske Nuggets er den perfekte snack til en fødselsdagsfest. De er nemme at lave og vil blive elsket af børn!

Tilberednings instruktioner

1. Forvarm ovnen, bag bollerne og skær grøntsagerne

Forvarm ovnen og bag bollerne/brødet efter anvisningen på emballagen. Vask og skær tomater, pickles, rødløg og agurk i skiver.

2. Skær, smør og fyld bollerne

Skær minibollerne i halve på langs og smør bunden med lidt mayonnaise. Top dem efterfølgende med et spinatblad eller salat efter eget valg.

3. Steg de plantebaserede nuggets

Bag/ steg dine nuggets fra Hälsans Kök efter anvisningen på pakken og læg dem på 'burgerbollerne'. Top dem med tomat, agurk og/eller sylteagurk, kom lidt af din yndlingssauce på og læg toppen af bollen ovenpå. Stik et lille bambus- eller træspyd i og server.

Server og nyd de små vegetariske burgere!

Næringsindhold
Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
21.9 gram
Energi
185.9 kilokalorier
Fedtstoffer
7.3 gram
Protein
7.8 gram