Skær eller skær rødkål, gulerod og æble i tynde strimler og smag til med salt, peber, citronsaft, en lille skefuld vegansk mayonnaise og finthakket dild.
Ingredienser
2 Hälsans Kök Schnitzel
125 g rødkål
50 g gulerod
1 bundt romainesalat
1/2 agurk
1/2 æble
1 citron
1 længere brød, fx baguette, delt i 2
2 spsk vegansk mayonnaise
1 tsk agavesirup
Et par kviste dild
Lidt salt
Lidt peber
Schnitzel sub
Trænger du til noget knasende og saftigt? Vores Hälsans kök Schnitzelsub kombinerer perfekt den veganske sprøde og salte schnitzel med en sød, sur coleslaw og frisk agurkesalat. Den er sensationel i smag og konsistens!
Tilberednings instruktioner
1. Rør en cremet coleslaw sammen
2. Lav agurkesalaten
Pres forsigtigt salaten med fingerspidserne, så smagene absorberes hurtigere. Skær agurken i tynde strimler med en grøntsagsskræller og smag til med en blanding af citronsaft, honning, salt og peber.
3. Rist brødet og steg schnitzlen
Skær brødene i halve og rist de afskårne sider i en varm stegepande, til de er lysebrune. Steg derefter Hälsans kök Schnitzler efter anvisningen på pakken, til de er sprøde.
4. Byg din sub!
Fordel mayonnaise på en af undersiden af brødet og top med salatblade. Kom coleslawen på salaten og den stegte schnitzel ovenpå. Top derefter schnitzlen med agurkesalaten, lidt ekstra coleslaw og luk subjen med den anden halvdel af brødet
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
70.5 gram
Energi
537.3 kilokalorier
Fedtstoffer
18.2 gram
Protein
26.6 gram