Karry med Schnitzel 'Katsu'

Karry med Schnitzel 'Katsu'

4 servering
30 MIN
Intermediate

Ingredienser

2 pakker Hälsans Kök schnitzel ( 3 styks i hver pakke)
300 g blandede ris
1 stor rød peberfrugt
1 stort løg
1 fed hvidløg
1 spsk solsikkeolie
1 spsk tomatpuré
1 spsk garam masala
1 spsk karrypulver
1 spsk mel
400 ml grøntsagsfond
200 ml kokosmælk
1 agurk
1 stor gulerod
1 lime
1 tsk ingefærsirup
1 bundt frisk koriander
salt
peber
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

1. Lav karrysaucen

Start med at lave karrysaucen ved at hakke hvidløg og skære løg og peberfrugt i stykker.

2. Forsæt tilberedelsen af saucen

Steg hvidløg med løg og peberfrugt i olien, indtil løget er gennemsigtigt. steg sammen med tomatpuréen i et minut og drys med garam masala, karry og mel. Lad dette stege i et par minutter og tilsæt derefter bouillon.

3. Bring i kog og lad det simre.

Bring det hele i kog og lad det simre et par minutter. Tilsæt kokosmælken, lad det simre, og smag evt. til med salt.

4. Kog ris og lav salaten

Kog imens risene efter anvisningen på pakken. Til salaten skæres agurken og guleroden i bånd med en grøntsagsskræller eller i skiver med en kniv. Bland dem og smag til med limesaft, ingefærsirup og salt og peber.

5. Bag eller steg de vegetariske schnitzler

Bag eller steg schnitzlerne sprøde og gyldenbrune efter anvisningen på pakken.

6. Saml og server

Skær schnitzlerne i strimler og server med karrysauce og ris og pynt med koriander.

Næringsindhold
Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
59.6 gram
Energi
612.6 kilokalorier
Fedtstoffer
31 gram
Protein
25.1 gram