Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Picnic salatkrukke

Salatkrukke med Hälsans Kök Falafel

Serving 2 servering
Varighed 20 MIN
Sværhedsgrad Let

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök falafel
200 g quinoa
60 g baby spinat
80 g cherrytomater
80 g revne gulerødder
60 g kogte edamames
10 g græskarfrø
30 g hindbær
5 spsk ekstra jomfru olivenolie
3 spsk æblecidereddike
Salt og peber
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Salatkrukke med Hälsans Kök Falafel

Salater er perfekte til forår / sommer, det ved vi. Men hvad med et twist ved at tilføje falafel og præsentere den i en smuk krukke? 100% vegansk! Prøv det!

Tilberednings instruktioner

1. Steg falafels og kog quinoa

Forbered Hälsans Kök falafels i henhold til instruktionerne på emballagen. Kog quinoa ifølge instruktionerne på pakken (eller køb forberedt).

2. Skær tomaterne

Skær cherrytomaterne i to.

3. Lav dressingen af hindbær

Knus hindbærene med en gaffel og tilsæt olivenolie og eddike. krydr og bland.

4. Saml retten i en krukke

Hæld vinaigrette i bunden af krukken. Derefter quinoa, edamame, gulerod, falafels og cherrytomater. Afslut spinatblade og græskarfrø.

Næringsindhold

Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
61 gram
Energi
662.1 kilokalorier
Fedtstoffer
35.6 gram
Protein
21.3 gram