Salatkrukke med Hälsans Kök Falafel

2 servings Serving
20 MIN Varighed
Let Sværhedsgrad

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök falafel
200 g quinoa
60 g baby spinat
80 g cherrytomater
80 g revne gulerødder
60 g kogte edamames
10 g græskarfrø
30 g hindbær
5 spsk ekstra jomfru olivenolie
3 spsk æblecidereddike
Salt og peber
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Forbered Hälsans Kök falafels i henhold til instruktionerne på emballagen. Kog quinoa ifølge instruktionerne på pakken (eller køb forberedt).

Skær cherrytomaterne i to.

Knus hindbærene med en gaffel og tilsæt olivenolie og eddike. Sæson og bland.

Hæld vinaigrette i bunden af krukken. Derefter quinoa, edamame, gulerod, falafels og cherrytomater. Afslut spinatblade og græskarfrø.

Nutritional Information
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Energi
662.05 Kilocalories
Kulhydrater
61.01 Grams
Protein
21.34 Grams
Fedtstoffer
35.6 Grams